Csempeszalon
Otthonteremtési támogatás

Feki Tüzép

A cégünk 1992-ben alakult. Ma két telephelyen Fertődön és Fertőszentmiklóson közel 20.000 m2-en foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel. Célunk, hogy az ügyfeleink építkezése és otthonteremtése gördülékeny legyen. Termékeink között megtalálható minden ami az alaptól a tetőig szükséges. A legnagyobb építőanyag gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk. 


Fontosnak tartjuk, hogy az építkezés során szakértői támogatást is nyújtsunk, amiben felkészült értékesítőink állnak rendelkezésre. Anyag szükséglet számításban, kiválasztásban és komplett tanácsadásban is felkereshetők. Annak érdekében, hogy rugalmasan álljunk Ügyfeleink rendelkezésére, az építkezés során, saját gépjármű flottával is rendelkezünk. Autónk között, darus és billentős és dobozos jármű is megtalálható.

2020-ban egy új csempeszalont építettünk Fertőszentmiklóson. Ez ma Fertőpart legújabb és legnagyobb csempeszalonja. Itt megtalálható minden ami az otthonok belső kialakításához szükséges lehet. Burkolatok, szaniterek, laminált padlók, belső ajtók. Szolgáltatásaink között 3 dimenziós látványtervezés is szerepel, amivel azonnal elképzelhető a kiválasztott burkolat. 

Ma a két telephelyünkön 20 fővel azon dolgozunk, hogy az építkezések gondtalanok legyenek, és gyönyörű otthonok szülessenek.