Újház FEKI Újház FEKI
Csempeszalon

Újház FEKI - Építőanyag kereskedés és Csempeszalon


Harminc éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára az építkezést, felújítást gördülékenyebbé, zökkenőmentesebbé tegyük, hogy mielőbb létrejöhessen álomotthonuk. Cégünk 1992-ben alakult, több mint 20.000 m2-en foglalkozunk építőanyag kereskedelemmel, illetve burkolat és szaniter értékesítéssel. Termékeink között megtalálható minden, ami az alaptól a tetőig szükséges. A legnagyobb építőanyag gyártók minőségi termékeit forgalmazzuk. 

Fontosnak tartjuk, hogy az építkezés során szakértői támogatást is nyújtsunk, amiben felkészült értékesítőink állnak rendelkezésre. Anyag szükséglet számításban, kiválasztásban és komplett tanácsadásban is felkereshetők. Annak érdekében, hogy rugalmasan álljunk Ügyfeleink rendelkezésére, az építkezés során, saját gépjármű flottával is rendelkezünk. Autóink között, darus, billentős és dobozos jármű is megtalálható.

2020-ban megnyitottuk újonnan épült Csempeszalonunkat Fertőszentmiklóson. Ez ma a Fertőpart legújabb és legnagyobb bemutatóterme. Itt arra törekszünk, hogy lefedjük az otthonok belső kialakításához szükséges teljes termékpalettát. Csempeszalonunkban kompletten berendezett bemutató fürdőszobákkal, több száz mintadarabbal és szakértő kollégákkal várjuk ügyfeleinket. Termékkínálatunk részét képezik továbbá a szaniterek, a laminált padlók, a vinylek, illetve beltéri ajtók is. Széles választékunknak köszönhetően minden stílusirányzat kedvelője megtalálja nálunk a megfelelő burkolatot, lehet szó egy minimalista kőhatásról, meleg fahatásról, vagy egy modern színes designról. A mai igényekhez igazodva igyekszünk felgyorsítani a rendelési időket, ezért raktárkészletünk folyamatosan bővül, így vásárlóink már pár nap alatt, vagy akár azonnal hozzájuthatnak a számukra tökéletes burkolathoz.

3D látványtervezéssel életre keltjük az elképzelt fürdőszobát a kiválasztott burkolatokkal és kiegészítőkkel együtt. Ez megerősít a helyes választásban, vagy megmutatja azt, hogy min kell még alakítani, hogy a megálmodott fürdőszoba jöhessen létre a valóságban is.

Legújabb szolgáltatásunkkal, a virtuális bemutatótermünkkel már lehetőség nyílt arra, hogy otthonról is bárki ellátogathat hozzánk.
Segítünk a gondtalan otthonteremtésben

Az Újház Magyarország meghatározó, 100%-ban magyar tulajdonú építőanyag kereskedelmi hálózata, amely 1997-ben alakult. 25 év tapasztalattal, többezer felújított és felépített házzal a hátunk mögött fő küldetésünk, hogy segítsünk a gondtalan otthonteremtésben az építkezők, felújítók számára. Családias alapokon nyugvó, professzionális, országos hálózatként széles termékkínálatot és elvárásokat felülmúló szolgáltatásokat nyújtunk. Megbízható, szakértő partnerként támogatjuk időtálló, fenntartható, korszerű épületek létrejöttét.

Széles választék, szakértő kiszolgálás

Országos építőanyag-kereskedelmi hálózatunkba olyan széles választékkal rendelkező, szakértő kiszolgálást nyújtó lokális építőanyag-kereskedések tartoznak, melyekben minden építőanyag megtalálható, amelyre a házépítésnél vagy lakásfelújításnál - az alapoktól a tetőig - szükség lehet. Értékesítőink alapos építőanyag-ismeretük és gyakorlati tapasztalatuk révén személyre szabott szaktanácsadással segítik a vásárlókat döntésük meghozatalában.

Kiegészítő szolgáltatások, innováció

A folyamatos fejlődés és innováció nagyon fontos számunkra a vállalati működésünk valamennyi területén, így nagy hangsúlyt fektetünk a kereskedéseink által kínált építőanyagok kapcsán az aktuális trendek követésére, termékkínálatunk bővítésére és -megújítására, továbbá az ügyfélélmény fokozására. Termékeink mellett olyan kiegészítő szoltáltatásokkal, mint például házhozszállítás, költségkalkuláció, 3D látványtervezés, gépkölcsönzés vagy az otthonfelújítási támogatás ügyintézés - könnyítjük meg a vásárlási folyamatot.

Innováció, megújulás

25 éves fennállása óta az Újház mindig is úttörő, innovátori szerepet töltött be a piacon. Az évek alatt beszerzési társulásból erős franchise hálózattá növekvő vállalatunk arculata 2022-ben megújult, és újHÁZ Centrum helyett Újház név alatt folytatjuk működésünket, fejlődésünket.

Keress minket az ország közel 80 pontján!

Tudj meg többet rólunk: http://ujhaz.hu/