Online ügyintézés

Feki Tüzép

A céget 1992-ben jegyeztettük be. A családi vállalkozás 1993-ban költözött a jelenlegi telephelyre, mely közel 9000 m2 csaknem teljes egészében betonozott területen fekszik és az évek során több fedett raktárhelységgel bővült. 2003. júliusában újabb telephellyel bővült a Kft. Ennek köszönhetően nagy és folyamatosan bővülő raktárkészlettel rendelkezünk, valamint a parkolási és rakodási lehetőségek is kedvezőek, mind a kisebb, mind a nagyobb tételeket vásárlók számára is.

A forgalmazott termékek számának bővülése mellett az esztétikai, minőségi követelményeknek is igyekszünk maximálisan eleget tenni. Külön épületként bemutatóteremmel is rendelkezünk, melyben csempéink, járólapjaink, fürdőszoba kellékeink és sok-sok egyéb termékünk látható. További raktárépületeinkben nyílászárókat, szigetelő-, ragasztó-, fugázó-, és vakolóanyagokat és még számos terméket tárolunk.

Jelenleg 2 teherautónk végzi az építőanyagok be- és kiszállításait, melyek közül egyik nagy teljesítményű daruval is rendelkezik.
Fontosnak tartjuk, hogy Vásárlóink megfelelő tájékoztatást kapjanak termékeinkről. Ennek érdekében próbálunk az adott építési, felújítási feladathoz megfelelő minőségi termékeket ajánlani!