Újház FEKI Újház FEKI
Csempeszalon
HETI 5-lettár

Aktualitások HETI 5-lettár

5 kedvenc virágmintás csempénk

A virágmintás csempe nagyszerű választás a fürdőszobába, mert stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz. A virágokkal díszített burkolat frissességet és természetességet hoz az enteriőrbe, emellett a színes minták boldogságérzetet keltve feldobják a teret. A virágmintás lap egyedivé teszi a fürdőszobát, és egy kis kreativitást visz bele a designba.


Heti kedvenceink


1. FAP Milano Mood Flower Blu 50x120




A FAP Milano Mood burkolat egy lenyűgöző választás a fürdőszobák és enteriőrök számára. Ez a kiváló minőségű, olasz design burkolat elegáns megjelenést kölcsönöz a térnek. A kollekció különböző színekben és textúrákban érhető el, így lehetőséget nyújt az egyéni stílus és hangulat kifejezésére.


2. Marca Corona Multiforme Bouquet 40x80



Egy kollekció, amely példátlan kapcsolatot teremt a hagyományos olasz kézművesség és a formatervezési innováció között. A Multiforme padló- és falburkolatcsalád egy izgalmas játékra invitál bennünket, amelyben a különféle anyagok, textúrák, minták és színek exkluzív atmoszférát teremtenek. 


3. FAP Lumina Sand Art Blossom 50x120



A homokszínű felület és finom textúrája természetes és elegáns megjelenést kölcsönöz a fürdőszobáknak vagy bármely más helyiségnek. A Lumina Sand kollekció a FAP olasz minőségét és stílusát hozza el, és a modern design és a praktikus funkcionalitás tökéletes összhangját kínálja.


4. Marca Corona Lilysuite Biloba B 50x120



Az egyedi liliomvirág-minták és az aprólékos részletek által inspirált dizájn igazi látványossá teszi a fürdőszobát vagy bármely más helyiséget. A Lilysuite kollekció egyedi hangulatot teremt a burkolt felületeken, létrehozva egy luxus és exkluzív atmoszférát.


5. FAP Roma Gold Rose Calac. Oro Inserto Mix 2 50x120


A Roma Gold a stílus és a fantázia szerelemgyermeke. Hat lehengerlő márványmintát ismerhetünk meg ezen a palettán, amelyhez három fémhatású lapot álmodtak meg a tervezők. Ezt az izgalmas fúziót további káprázatos dekor elemekkel gazdagították. Csak mozaikokból öt különböző formátumot választhatunk, a hagyományos négyzetes mellett virág, levél és pikkely formájút, illetve geometrikus mintázatút. A válogatás esszenciáját azonban a 120×278 cm-es lapok adják, amelyek monokróm absztrakt város sziluettet, festménybe illő nyiladozó virágokat vagy színes zebra csíkokat festenek falainkra.