Újház FEKI Újház FEKI
Csempeszalon
HETI 5-lettár

Aktualitások HETI 5-lettár

Az 5 leghasznosabb térkő tulajdonság


1. Változatos megjelenés: Sokféle méretben, alakban és színben elérhető, így lehetőség van kreatív és egyedi kialakításokra. Különböző mintákat és színkombinációkat alkothatunk a térkövek változatos elhelyezésével, így a kertünk vagy teraszunk egyedi és vonzó megjelenést kap.

2. Terhelhetőség: A térkő rendkívül tartós anyag, amely hosszú élettartamot biztosít. A megfelelően telepített és karbantartott térkövek ellenállnak az időjárási viszontagságoknak, valamint a nehéz terhelésnek is. Ez azt jelenti, hogy hosszú távon is szép és funkcionális megoldást kínálnak a kertek, teraszok vagy járdák burkolására.

3. Könnyű karbantartás: A térkő könnyen tisztán tartható anyag. Elég egy egyszerű söprés vagy locsolás ahhoz, hogy megtartsa friss és vonzó megjelenését. Szükség esetén a foltokat vagy a koszt is könnyen eltávolíthatjuk.

4. Környezetbarát megoldás: A térkő természetes anyagból, általában betonból vagy természetes kőből készül. A beton térkövek gyártása során kevesebb energia és víz szükséges, mint más burkolatok esetén, így kisebb ökológiai lábnyomot hagyva. Emellett a térkő vízelvezető képessége is elősegíti a talajvíz természetes ciklusát.


3. Csúszásmentes felület: A térkő textúrája és felületi kialakítása biztosítja a jó tapadást, így csökkenti a csúszásveszélyt. Ez nagyon fontos különösen az olyan kültéri területeken, mint a járdák, ahol fontos a biztonság és a balesetmentesség.