Újház FEKI Újház FEKI
Csempeszalon
HETI 5-lettár

Aktualitások HETI 5-lettár

5 megoldás a tetőtéri ablak árnyékolására

1. Külső redőny

A bármilyen évszakban ideális megoldást jelentő redőnyök nyáron megőrzik a helyiség kellemes klímáját, télen pedig megakadályozzák a beltér lehűlését, ráadásul a nap bármely szakában teljesen elsötétíthető velük a helyiség. Emellett csökkentik az eső és a vihar által keltett zajt, és fokozzák az otthon védelmét az illetéktelen behatolás ellen.


2. Külső hővédő

A hővédő rolók az ablak külső oldalára kerülnek, még azelőtt megfékezik a napsugarakat, hogy azok elérnék az ablaküveget. Így akár 76%-kal csökkentik a besugárzó hőt, és kellemes hőmérsékletet biztosítanak a tetőtéri szobákban meleg, nyári napokon is. Az áttetsző háló megőrzi a kilátást és beengedi a fényt.

Minden, a nap nagy részében intenzív napsugárzásnak kitett tetőtéri ablakra ajánljuk, különösen a nyugati és déli tájolású helyiségekben.

3. Belső fényzáró roló

A fényzáró rolókkal a nap bármely szakában tökéletesen besötétíthet, hálószobákba ideális. Úgy tervezték őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek és könnyen felszerelhetők legyenek, mérés és vágás nélkül. Kétféle sínből választhatsz: alumínium vagy fehérre festett. 


4. Fényáteresztő pliszé

A fényáteresztő pliszék dekoratív megoldást nyújtanak a fényszabályozásra és a magánélet védelmére, így ideális választást jelentenek napközben aktívan használt lakószobákhoz. Úgy terveztük őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek és könnyen felszerelhetők legyenek, mérés és vágás nélkül. Kétféle sínből választhat: alumínium vagy fehérre festett.

Lágyan szűri meg a bejövő fényt és magánszférát biztosít – ideális nappalikba, lakószobákba

Az üveg tetszőleges részét fedi le, bárhol elhelyezhető az ablakon (FHL esetén)

Trendi és klasszikus színekből választhat 



5. Kombinált megoldás

A duo fényzáró roló 2:1-ben megoldás. Tökéletes hálószobákba és nappalikba, ahol vagy a fény szűrésére vagy teljes kizárására van szükség a jó alváshoz. Úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen és könnyen felszerelhető legyen, mérés és vágás nélkül. Kétféle sínből választhatsz: alumínium vagy fehérre festett.

A fényszabályozás két módja egy termékben – szinte teljes besötétítés vagy a bejövő fény tompítása